Båtar & Maskiner

Här följer lite kort info av vad vi använder för båtar/ pråmar / maskiner för att kunna utföra våra jobb på de mest konstiga ställen. 

Arbetsbåtar

2st Steady 460 en liten men tålig catamaranbåt helguts i ett stycke av Peplast håller för det mesta och kommer fram i principå överallt. 
Pioner Multi, en lite större pe plast båt byggd på samma sätt, med en bogramp fram för smidig lastning samtliga dessa båtar lastar ca: 1Ton. 
Pioner mini vår minsta kompis att bära med sig på axeln eller komma åt under en brygga där det är riktigt trångt. 
Stålbåten Fiskarn: en catamaran med hytt byggd helt i aluminium med en kraftig 150HK motor utrustad med det mesta man behöver för körning i mörker och tuff sjö. 
(samtliga arbetsbåtar är utrustade med yamaha 4 takts motorer i olika storlekar) 
4 Takts vattenskoter, när allt är på plats och man endast behöver transportera personer på ett smidigt sätt är vattenskoter ett både effektivt och trevlig metod. 

Pråmar/Pontoner

Millenium ponton, stor fraktpråm som lastar närmare 50 ton. 
Pontongrävare med Hydrauliska stödben, pråmen lastar ca: 30 ton och går att montera isär för smidigare transport på land, utrustad med 13 tons bandgrävmaskin i ena änden för muddringsuppdrag pålning eller bara lyft av och på material. Kan även kliva av och gå iland på öar, eller oåtkomliga platser från land. 
Flertalet smidiga Flytande containerflak som lastar ca 12 ton som lätt lastas på släp efter bilen. perfekt för transport av sand, grus, jord eller muddermassor. 
Watermaster Classic ett unikt mudderverk som kommer in på de mest trånga och grunda platser, är utrustad med egenpropeller drift via hydralik, med närmare 20 olika tillbehör, skopor, hammar, gripar mm kan watermaster utföra de flesta jobb en grävmaskin på land kan, fast från vattnet. 
Lång armsgrävare, 2st grävmaskiner med förlängd räckvid, perfekta för att ta emot muddermassor, muddra eller göra lyft där räckvidd behövs.

Samtliga våra maskiner kan lastas på våra pråmar för smidiga markentreprenader även ute på öar. 
Vi har även tillgång till minigrävare, hjullastare, minidumper mm.. 
Samtlig utrustning är utrustad för att jobb under vatten och i strandkanten på ett effektivt sätt. 
Andra hjälpmedel, 4hjuling med kärra, snöskoter mm, för att kunna klara alla typer av jobb